27,5 miljoen

09 november 2009 | overige

Morgen is het weer zo ver. De trekking van de staatsloterij. De hoofdprijs: 27,5 miljoen. Alweer. Het begint te wennen.


Oldtimer

Voor mij werkt het zo: ik koop elke maand voor 15,-€ een illusie. Op elk gewenst moment kan ik fantaseren over wat ik met een meer of minder astronomisch bedrag zou doen. Eindelijk eens naar New York. Een Volvo C30 of een oldtimer (Mercedes Coupe Cabrio 280 (of zoiets)) aanschaffen. Of een tweede huis in een prettig buitenland…


Geluk

Dromen. Daar doe ik het voor. Ik ben uiteraard wel benieuwd of ik wat win*. Maar die kans is minimaal. Desondanks ben ik elke maand wel een beetje teleurgesteld als ik geen 5 miljoen of 5.000 euro gewonnen heb. Of niet eens 15. Maar mijn geluk hangt er niet van af.


* Helaas… (11 november)

8,50


Laat een reactie achter