Ergernissen in de supermarkt

25 november 2009 | eten & drinken

Op maandag probeer ik het te vermijden om naar de supermarkt te gaan. Aan het eind van de dag zijn de rijen zo lang dat ze nauwelijks in de winkel passen. En overdag lijkt het om een andere reden op het Oost-Europa van vóór de val van de muur.


IMG_0333

Waterdicht systeem

Het lijkt wel of mijn supermarkt elke week weer verpletterd wordt door de hoeveelheid producten, die op zaterdag verkocht zijn. Naïef misschien, maar ik dacht dat tegenwoordig alles automatisch bijgehouden werd. Een product scannen bij de kassa betekent automatisch een exemplaar afboeken van de voorraad. Seintje naar het centrale magazijn. Klaar. Waterdicht systeem. Je weet precies hoeveel je nog in huis hebt en hoeveel en wanneer er aangevuld moet worden.


Lege schappen

Daar gaat kennelijk iets mis. Op maandag zijn veel schappen leeg. Pindakaas en pasta genoeg. Maar bederfelijke producten, zoals (biologische) zuivel, zijn op. Elke week gaat dat zo.Waarom? Op een gegeven moment krijg je dat toch in de gaten als supermarktmanager. En speel je er op in. Maar misschien vindt niemand, behalve ik, het erg dat de schappen leeg zijn.


Een Reactie op “Ergernissen in de supermarkt”

Laat een reactie achter