Herfst

21 september 2010 | buiten

21 september. Het begin van de herfst. Brrr. Hoewel, deze 21 september belooft een prachtige dag te worden. Voor mij begon de dag geweldig, met een uur yoga in het park (om half 8!). Goed gevoel.


Het grote aftellen

Op de eerste dag van de herfst begint voor mij het grote aftellen. Aftellen tot 21 december. De kortste dag. Het keerpunt. En daarmee de beste dag van het jaar. Daarna wordt alles beter. Worden de dagen langzamerhand langer. En ja, eerst wordt het een tijdje kouder. Maar genoeg kou zorgt voor ijs en dan kun je schaatsen. Fijn!


IMG_8661Meteorologische herfst

Voor meteorologen is de herfst begin september al begonnen. Je voelt en ziet het dan al: het is frisser en de eerste bomen verkleuren. Ik begrijp eigenlijk niet waarom de herfst voor gewone mensen pas drie weken later begint.Laat een reactie achter