Vijfbaans

01 september 2010 | overige

IMG_0457_2


Vorige week reed ik op de A2 tussen Utrecht en Amsterdam. Niet voor het eerst sinds de vijf rijstroken open zijn. Het blijft een sensationele ervaring. De hele weg ligt voor je open. Af en toe ergens een andere auto. Autorijden zoals het bedoeld is en zoals je op snelwegen in de Randstad bijna alleen maar ’s nachts meemaakt. Genieten!FileIMG_0455_2

De andere kant op is lang niet zo fijn. Vrijdag moest ik op een ongelukkig tijdstip naar Utrecht. Enorme file. Aan deze kant liggen ook vijf rijstroken. Zo te zien klaar voor gebruik. Het enige dat dat verhindert is dat er nog paaltjes staan. Why? Het lijkt wel of in de file staan, naast twee lege rijstroken (die het probleem van dat moment naar alle waarschijnlijkheid oplossen), nog erger is dan gewoon in de file.
Laat een reactie achter