10-jarenproject

24 december 2010 | overige

voorDe afgelopen weken heb ik in mijn vrije tijd een 10-jarenproject onder handen genomen: het opruimen van de berging. Een project van 10 jaar, omdat ik jarenlang alleen maar dingen en dozen heb opgestapeld en aangeschoven. Ik ging alsmaar niet verhuizen, dus heel lang was er geen reden om er iets aan te veranderen.


Plan van aanpak

Maar ik kon niets meer vinden en m’n fietsen pasten er amper meer bij. En het leek inmiddels wel een vuilnisbelt. Hoogste tijd om de boel grondig aan te pakken. Het was eigenlijk heel simpel:


1. berging leeghalen (een halve verhuizing)na

2. schoonmaken

3. alles uitselecteren, zoveel mogelijk wegdoen en het overige opnieuw (en graag efficiënter) inpakken

4. stellingkasten bouwen

5. kasten zo efficiënt mogelijk inruimen


Overzicht

Fase 5 vond ik het leukst. Ik hou van opruimen. Het is heel prettig om te weten wat er allemaal in de berging te vinden is en waar precies. En er was nog ruimte over. Ook heel handig. Vooral omdat ik ineens winterbanden ging aanschaffen. Nu is er ruimte om de zomerbanden op te slaan. Fijn, hoor.Laat een reactie achter