The kids are allright (7)

17 december 2010 | film

IMG_0509Na nog een filmloze week ben ik eindelijk weer eens naar de bioscoop geweest. Naar The kids are allright. Een erg goeie titel voor een film met gezinsperikelen, waarin de kant van de kinderen gekozen is. Want zo is het: die kinderen redden zich wel.


Niet echt feelgood

Joni (18) en Laser (15) worstelen met hun betuttelende, bemoeierige lesbo-moeders. Die worstelen met zichzelf en met elkaar. De kennismaking met donor-vader Paul, die nog geen kans heeft gezien om een volwassen leven te gaan leiden, schudt de boel nogal op en zorgt vooral in het begin voor geestige momenten. Maar ook deze film duurt toch zeker een half uur te lang. Zucht. Van de feelgoodmovie van het begin blijft weinig over.

Conclusie: wel aardig


Laat een reactie achter