Internetshoppen

22 maart 2011 | overige

Normaal gesproken koop ik liever niet online. Zeker niet als het om kleren of schoenen gaat. Die wil ik zien, vasthouden en aantrekken, voordat ik iets koop. Maar voor sommige dingen is internetshoppen fantastisch. Voor praktische dingen bijvoorbeeld. Of onemotionele uitgaven, zoals concertkaartjes of vliegtickets.


IMG_9641Stofzuigerslang

Pas had ik een nieuwe stofzuigerslang nodig. Mijn stofzuiger is stokoud, maar het motortje doet het nog uitstekend. De slang was inmiddels lekgeraakt en het lukte niet meer om alle gaten goed te dichten.


Inclusief wartel

Geen dagelijkse aanschaf, zo’n stofzuigerslang, dus ik had geen idee waar ik zoiets moest zoeken. In ieder geval niet bij Blokker of de bouwmarkt. Toen ik op internet ging zoeken was het zo opgelost. Ik vond meteen de slang van het juiste merk ‘inclusief wartel’. En een paar dagen later thuisbezorgd. Ideaal. Daar wordt stofzuigen bijna leuk van, voor een keertje.


Laat een reactie achter