Madrid

01 juni 2011 | eten & drinken,overige

Vorig weekend was ik met M & M in Madrid. Erg gezellig! En wat een heerlijke stad met al die ruimte, best veel groen, goedkope taxi’s, plus een fantastische metro: elke keer als we bij het perron aankwamen arriveerde de metro binnen twee! minuten. Niet dat we haast hadden, maar het is fijn als alles zo soepeltjes loopt.


IMG_9679_2Lekker eten

Vanuit ons appartementje (toplocatie) hadden we Plaza de Espana op een steenworp afstand en sfeervolle café’s met overheerlijke tapas vrijwel om de hoek. En we vonden andere leuke adresjes zoals de overdekte Mercado San Miguel op Plaza San Miguel (een aanrader voor tapas!).


Winkelen

We hebben hier en daar wel wat overgeslagen. Het Prado en de botanische tuin doen we de volgende keer. Maar we weten nu wel waar je het best kunt gaan winkelen: in de buurt van de Calle Santa Barbara bijvoorbeeld. Ik heb twee topmerken ontdekt: Berenbaum (Argentijns, voor jurken, rokjes en shirts) en Maz (Braziliaanse schoenen).


Laat een reactie achter