Fotograferen

07 oktober 2011 | buiten,overige

Deze week met een fotografiecursus begonnen (bij het ACF) en nu al razend enthousiast. En al van alles geleerd. Ik weet nu ongeveer wat een diafragma is, nu nog ermee om leren gaan.


IMG_9973Opdrachten

Naar huis met twee opdrachten. Eentje om met het diafragma te oefenen. En eentje om vooral veel foto’s te maken: langs de Heren-, Keizers- of Prinsengracht wandelen en fotograferen en langs een van de andere grachten weer terug. En dan de tien beste uitzoeken om mee te nemen naar de volgende les.Details, lijnen, diepte

Ik ben me bewuster geworden van wat ik belangrijk vind in foto’s. Ik hou van kleurenfoto’s met weinig kleur. Van details. En van lijnen. Nieuw is dat ik probeer om diepte te creëren. Ik heb het idee dat ik nu al beter kijk.Laat een reactie achter