Barcelona

30 maart 2012 | overige

20 jaar geleden was ik er voor het laatst: in Barcelona. 1992, tijdens de Olympische Spelen, waarop de roeiers teleurstelden en de volleybalmannen in de finale verloren van BraziliĆ«. Ik was daar toen voor een fantastisch bijbaantje. De roeiers gebruikten busjes om vanuit het Olympisch dorp in Banyoles te komen. Na afloop van de Olympische Spelen reed ik zo’n busje terug naar Nederland.


Nieuwe wijken ontdekt

GarciaNu was ik gewoon als toerist in Barcelona. Eerder had ik alle hoogtepunten al eens gezien. Dus nu alle tijd om rond te lopen, op het terras te zitten en tapas te eten. En om nieuwe wijken te ontdekken: El Born, Garcia, helemaal leuk. Wat ook leuk was: het weer (duh). In Barcelona was het nog net een tandje beter dan in Nederland. Zomerjurkje, blote benen.


Laat een reactie achter