Daviscup

17 september 2012 | overige

IMG_0767Het is ‘em echt, hoor: Roger Federer. Gelukkig in het echt veel beter te zien dan op deze gebrekkige iPhone-foto. Sterker nog: je zat bijna bovenop de baan. Ook vanaf rij 9 uitstekend zicht op de spelers. Ik vind het nog steeds niet te geloven dat ik een wedstrijd van Roger Federer heb gezien, de nummer 1 van de wereld! En ook nog om de hoek, in het Westerpark.


Wel verloren

Voor wie het gemist heeft: afgelopen vrijdag waren de 2 enkels in de Daviscupwedstrijd van Nederland tegen Zwitserland. Thiemo de Bakker speelde de eerste wedstrijd tegen Federer en deed dat niet slecht, hoewel hij natuurlijk wel verloor: 3-6, 4-6, 4-6. Zaterdag werd het toch nog spannend door winst in de dubbel (Haase & Rojer tegen Federer & Wawrinka: 6-4, 6-2, 5-7, 6-3) . Ik keek thuis en hoorde vanuit het stadion bij de belangrijke punten eerst gejuich en zag vervolgens op tv hoe Nederland het punt scoorde. Geestig.


Laat een reactie achter