Czaar Peterstraat 104

06 november 2012 | Magazin

Czaar Peterstraat 104Ik verveel me nog lang niet met Beeld & Tekst, maar blijkbaar was het tijd voor iets nieuws, voor erbij. Want er kwam een onweerstaanbaar project langs: de kans om met 2 vriendinnen een duurzame lifestylewinkel op te zetten. Het begon met een uitstekende locatie (Czaar Peterstraat 104). Daarna gingen veel dingen als vanzelf. Wat niet wil zeggen dat we er niet hard voor werken. Grappig hoe zo’n project een eigen flow heeft die blijft, ondanks obstakels.


De sleutel

Obstakels zijn er, hoor: het kostte bijvoorbeeld bijna 3 maanden om het huurcontract geregeld te krijgen. Poe. Maar afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver: we kregen de sleutel. Nu zijn we aan het klussen: het schilderwerk is klaar, nu de vloer leggen. Daarna inrichten, spullen erin en open! Dat gaat nog ergens in november gebeuren.


Avontuur

Het levert nu al veel op:

  • plezier
  • energie
  • samenwerken


En het is heel anders dan mijn eigen bedrijf (waar ik natuurlijk met alle plezier mee doorga), dus boeiend en leerzaam. Een niet te weerstaan avontuur.


Laat een reactie achter