Klussen

12 november 2012 | Magazin

Ik ben niet zo’n klusser. Een beetje schilderen, een nieuwe stekker aanzetten of een lampje ophangen. Daar red ik me nog wel mee. Maar veel gekker moet het niet worden. Toch was ik aan de beurt om de vloer te leggen in ons winkelpand (Czaar Peterstraat 104). Tja. Gelukkig samen met Margo die ik een stuk hoger aansla als het op klussen aankomt.


PuzzelstukjePuzzel

Een vloer leggen blijkt een soort puzzel. Met moeilijke hoekjes en passen en meten. Heel leuk eigenlijk. Vooral als het lukt. Benodigdheden:


  • hoekmaat
  • liniaal & potlood
  • decoupeerzaag
  • workmate
  • schuurpapier
  • spierkracht


De truc voor de lastige hoekjes: eerst een goed passende mal maken, dan uitzagen. Perfect wordt het niet, maar wel heel acceptabel.


Laat een reactie achter