Winkelmeisje

04 december 2012 | Magazin

Tegenwoordig heb ik 2 levens. In het ene ben ik vooral tekstschrijver en (web)redacteur, in het andere: winkelmeisje. Dat blijkt ontzettend leuk te zijn. Het heeft er veel mee te maken dat ik erg van praktische taken hou en die zijn er in een winkel volop. Wat het ook leuk maakt is dat ik me met van alles mag bemoeien, want we doen Magazin met z’n 3’en en zijn zelf de baas.


IMG_0869Klanten

Ik vind heel veel dingen leuk: cadeautjes inpakken, nieuwe bestellingen uitpakken en zelfs de administratie bijhouden. Maar het allerleukst vind ik praten met klanten. Als er mensen binnenkomen kan ik bijna niet wachten om een praatje met ze te maken. Ik ben steeds heel benieuwd waar ze vandaan komen, wat ze van de winkel vinden, wat hun smaak is en waar ze naar op zoek zijn.


Laat een reactie achter