Talisman

13 mei 2013 | overige

In 1999 reisde ik 3 maanden door Zuid-Amerika. Bijgeloof is daar wel een ding. Op een markt werden talloze amuletten aangeboden:

  • tegen ziekte
  • voor de liefde
  • voor werk


TalismanDie laatste kocht ik: dat leek me handig, want bij terugkomst in Nederland moest ik een nieuwe baan zoeken. Ik weet niet of het daardoor kwam, maar eenmaal terug kon ik onmiddellijk aan de slag (als stafmedewerker Interne communicatie bij Randstad Nederland).


Rustiger

Sinds 2009 werk ik als freelance tekstschrijver/webredacteur en nog zo wat. De afgelopen jaren ging het elk jaar beter: meer werk, hogere omzet, meer plezier. Totdat de boel stagneerde in het laatste kwartaal van 2012. Nu is het al een tijdje rustiger dan leuk is. Ik hoor dat ook van andere freelancers (een schrale troost). Misschien moet ik m’n talisman eens oppoetsen…


Laat een reactie achter