Geen winner

24 april 2014 | schrijven

Santa Catalina-klooster, ArequipaIk heb laatst meegedaan aan een verhalenwedstrijd. De opdracht: een reisverhaal van maximaal 1.000 woorden. Niet helemaal mijn genre: reisverhalen. Maar de hoofdprijs was zo aantrekkelijk, een reis naar Marokko, dat ik er toch voor ben gaan zitten.


‘Ik ben een reiziger van niks.’ Zo begint het. Ik vond het superleuk om te doen. Wel lastig, hoor, zo’n contextloos verhaal schrijven. Maar op een dag was het klaar. Of nou ja, ik wist niet hoe ik het beter kon maken, en ik kon ook niet meer goed beoordelen of het nou echt wat was. Verhaal ingestuurd en toen: wachten, wachten, wachten. En nu blijk ik niet naar Marokko te gaan. Dat is wel een beetje jammer, maar ik heb toch maar mooi een verhaal geschreven. Al is het geen winner. Tja.


Laat een reactie achter